Valpnytt

        Vår fina Karma-kull föddes den 20mars! 
          5 hanar och 3 tikar alla mår superbra

Lionridge's Lady Jad

loading...

Izzie föddes den 24 september 2014, och var en av åtta syskon i vår J-kull.
I Izzies stamtavla hittar man många kända Ridgebacks, men framförallt vår egen stamtik Ronja, SE UCH Lövfällans Electra och en annan av kennelns tikar, Etosha, MULTI CH Mankoya's Excellent Etosha. 
Izzie är en lekfull, lojal och vaken tik som älskar aktivitet och att vara med sina människor. Sina människor är inte bara den närmaste familjen, utan även några andra människor Izzie valt ut, som en äkta ridgeback. Izze är lyhörd och signalkänslig och går bra ihop med andra hundar, både på promenader och på dagis. Hon har genomfört BPH med fint resultat. Izzie hanterar både nya miljöer och nya människor på bästa sätt. Hon är en följsam och trevlig tik, och har varken allergier eller andra sjukdomar.
Izzie har blivit sparsamt utställd men blivit placerad i bästa tikklass och fått R-CACIB. 
 

Ridgerules Ace My Grace

loading...

Scion är en hund med ett hjärta av guld och nerver av stål. En fantastisk mentalitet. Han är trygg, har mycket nyfikenhet och är fullständigt orädd. Han är modig och har stor dådkraft i en väldigt bra balans. Han har en utmärkt ”av- och på-knapp”, han kan reagera snabbt om det behövs i kombination med otroligt snabba avreaktioner. Han har genomfört både BPH och Mentaltest med väldigt fina resultat. I kombination med denna styrka så är han en otroligt vänlig och känslig hund. Han är väldigt lyhörd och följsam. Han är trygg i möten med människor. Han är social och välkomnar de som kommer hem av nyfiken Scion. Även när det gälle vakt är han balanserad och vaktar inte i onödan, använder den endast när det faktiskt behövs. Visar aldrig någon misstänksamhet. Dessutom är han helt frisk och välmående.

Se mer på Scions uppfödares sida, RidgeRules kennel